Gündem - Haberler

“Bir Aşçının Dünlüğü” Yeni Sezona Yaşar Üniversitesi İle Başladı

4 Mayıs 2021 Salı
“Bir Aşçının Dünlüğü” Yeni Sezona Yaşar Üniversitesi İle Başladı

41 yıldır dünya mutfaklarını inşa eden İnoksan, gastronomi sektörüne değer katan ve eğitimin önemini vurgulayan, Türkiye’nin gastronomi ve aşçılık bölümleri özelinde yapılan ilk kurumsal sosyal sorumluluk projesi olan Bir Aşçının Dünlüğü yeni sezonuna Yaşar Üniversitesi ile start verdi. Pandemi sebebiyle ilk kez online / webinar olarak yapılan söyleşiye öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

 

 

Endüstriyel mutfak sektörünün öncüsü İnoksan, gastronomi sektöründeki eğitime verdiği önemi projeye dönüştürerek başlattığı Bir Aşçının Dünlüğü söyleşilerini pandemi döneminde online olarak sürdürüyor.

 

Yaklaşık 3 yıldır devam eden, toplamda 61 okulda, 12 bini aşkın öğrenciyle buluşan Bir Aşçının Dünlüğü söyleşilerinin yeni sezonu Yaşar Üniversitesi’nde online olarak başladı. Yaşar Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri ile webinarda buluşan Big Chefs Mutfaklar Koordinatörü Murat Aslan ‘Mutfak ekipmanlarının mutfaktaki rolü ve önemi’ hakkında öğrencileri bilgilendirdi ve soruları yanıtladı.