Gündem - Haberler

Koronavirüsle Mücadele Bodrum’da Mutfaklarda Başlıyor

22 Aralık 2020 Salı
Koronavirüsle Mücadele Bodrum’da  Mutfaklarda Başlıyor

Mavisi, yeşili, eşsiz otel ve restoranları ile yerli ve yabancı turistlerin gönlünü fetheden Bodrum, benzersiz tatil deneyimi için soğuk kış günlerinde yeni döneme hazırlanıyor. Pandemi nedeniyle hijyen ve tedbirleri ön plana çıkarken yeme-içme sektörüne hassasiyet giderek artıyor. Profesyonel mutfakların hijyen standartlarının da değiştiği bugünlerde misafirleri nezdinde güven sağlamak isteyen işletmeler mutfakta üst düzey hijyen için yatırımlarına devam ediyorlar.

 

Endüstriyel mutfak sektörü ve imalatı alanında 40. yılını kutlayan İnoksan da sektör profesyonellerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümleri analiz ederek bayi ağını ve ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Koronavirüsle mücadelede İnoksan, bulaşık yıkama makineleriyle hijyenik çözümler sunuyor.

 

Yerli ve yabancı turistlerin gözde beldelerinden Bodrum, tüm dünyayı etkisi altına alan pandeminin etkisiyle gelecek sezona hazırlanıyor. Eşsiz doğasının yanı sıra Ege’ye özgü lezzetleriyle de kendine hayran bırakan Bodrum’da misafirleri nezdinde güven sağlamak isteyen işletmeler, yeni sezon için mutfakta üst düzey hijyen yatırımlarına devam ediyor. Global çapta sektörün önemli markaları arasında yer alan İnoksan da profesyonel mutfakların hijyen standartları ile geliştirdiği bulaşık yıkama makineleriyle koronavirüsle mücadelede hijyenik çözümler sunuyor.

 

Güvenli ve hijyenik endüstriyel mutfaklar

Tüketicilerin daha seçici davranmaya başladığı pandemi sürecinde İnoksan Bodrum Hijyen Bayi’nin kapılarını açtıklarını belirten İnoksan Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, endüstriyel mutfakların kalbinde yer almaya devam ettiklerini açıkladı. Gıda güvenliğini eksiksiz sağlamanın yolunun mutfak ve bulaşık hijyeninden geçtiğini söyleyen Varlık, bu yıl koronavirüsle mücadelede profesyonel mutfakların hijyen standartları ile geliştirdiği bulaşık yıkama makineleriyle çözüm sunduklarını dile getirdi.  Varlık; “Pandemi ile birlikte dışarıdan yemek yeme alışkanlıklarında bireylerin hijyen tedirginlikleri haklı olarak fazlasıyla arttık. İşletmelerde misafirlerinin bu tedirginliklerini en aza indirmek için birçok ek tedbir geliştirdi. İnoksan olarak bizde yeni dönemin ihtiyaçlarına yönelik teknolojiyle birlikte ürünlerimizi geliştirdik. Koronavirüsü yok eden yüksek sıcaklık teknolojili İnoksan Bulaşık Yıkama Makineleri  işletmelerin yeni favori ürünü. İnoksan ile Bodrumda tadı damakta kalacak lezzetler koronavirüsün bulaşma riski minimuma inerek hazırlanacak” dedi.

 

Virüs, bakteri ve mikroplardan arındırılmış bulaşıklar

Varlık sözlerine şu ifadelerle devam etti; “İnoksan Bulaşık Yıkama Makinelerindeki yeni nozul sistemi; homojen yıkama, su ve enerji tasarrufunu üst seviyede sağlıyor ve bulaşıklarda kusursuz temizliği garanti ediyor. Etkin yıkama programı özelliği ile birlikte 55 derecede yıkama ve 85 derecede durulama ile virüs, bakteri ve mikroplardan arındırılmış bulaşıklar elde ediliyor. Termo-Stop durulama özelliği ile yıkama süresince durulama suyunun ısınmasını bekleyip 85°C (185°F) su ile durulama sağlayan İnoksan Bulaşık Makineleri yüzeylerin sterilizasyonunu garanti ediyor. İnoksan Bulaşık Yıkama Makineleri; setaltı ve giyotin tip modelleriyle, CE standartlarına uygun, kolay kullanım ve ergonomik tasarımla yeni nesil endüstriyel mutfakların vazgeçilmezi.”

 

Acropol Of Bodrum, DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort, Sör Yalıkavak, Zai Bodrum, Müskebi Otel, Duja Otel, Caressa K Yacht BodrumEski Köy Restaurant, The BO Viera , Marina Yacht Clup, Yelken Mandalinci Hotel, Zahmetsiz Restaurant, Zazu Cafe Bar, Camel Beach, Konstanze Pub Red Basilica Tarla, Paketköy, Kuum Residence’ın mutfaklarını İnoksan ile hayata geçirdiklerini dile getiren  İnoksan Bayi Kanalı Satış Sorumlusu Uğur Çelik, yeni sezonda Bodrum’a yoğunlaştıklarını söyledi. Çelik, Bodrum’daki işletmesini, müşterisini ve personelini düşünerek inşa etmek isteyenlerin tercihinin dönüşen endüstriyel mutfak ihtiyaçları doğrultusunda ve özgün ürün tasarımlarıyla İnoksan Bodrum Hijyen Bayi olacağını belirtti.