Gündem - Haberler

Acıbadem- İnoksan İşbirliği Artarak Devam Ediyor

Taksim- Şişli bölgesinde 24 bin metre kare alanda hizmet verecek olan Acıbadem Sağlık Grubunun en yeni hastanesi AcıbademTaksim, mutfaklarında İnoksan’ı seçti.

21 Nisan 2016 Perşembe
Acıbadem- İnoksan İşbirliği Artarak Devam Ediyor

Profesyonel mutfaklar için gerekli olan yüzlerce ürünün üretimini yapan ve bu ürünleri çok sayıda işletmenin tercihi olan İnoksan’ın, Acıbadem Taksim mutfak dizaynları fonksiyonel özellikleri ve kaliteleriyle göz dolduracak. Acıbadem Taksim projesi, özel tasarım ve çözümler sunan, uzun yıllar sorunsuz şekilde hizmet verebilecek şekilde tasarlandı.

 

İnoksan Ege Bölge Müdürü Hüseyin Alver, Hastanelerde bakım ve tedavi gören hastalar besinlerle bulaşan enfeksiyonlara daha yatkındırlar. Yiyecek ve içeceklerin hem hazırlık, hem servis hem de nakliye sırasında Doğru sıcaklıklara uygun olarak üretimi, dağıtımı ve servisin control edilmesi büyük önem taşımaktadır. Acıbadem Sağlık grubunun bugüne kadar İstanbul’da; Bakırköy, Atakent, Altunizade, Bursa ve  Adana hastanelerini, ayrıca Acıbadem Üniversitesi Ataeşehir ve Acıbadem Sigorta binasının

 

Mutfaklarını projelendirdik. İnoksan olarak projelerimizde önceliğimiz işletmenin ihtiyacına yönelik ekipmanların donanımını sağlamak.Satış sonrası eğitim ve Türkiye geneline yayılmış yetkili servislerimiz sayesinde inovatif ürünlerimize olan bağlılık artıyor.Bunun yanı sıra fiyat kalite dengesini koruyor ve İnoksan’ın tercih edilme sebeplerini koruyoruz.Türkiye’de ve dünyada birçok hastane, otel, restaurant zincirinin mutfaklarını başarıyla projelendirdik.Durum böyle olunca profesyonel mutfağa dair her konuya hızlıca ve sorunsuz çözümler sunabilen bir ekibe sahibiz”.dedi. 

Birbirinden farklı binlerce projede imzası olan İnoksan, farklı sektörlerde yaptığı farklı projelerle göz doldurmaya devam edecek.