Gündem - Haberler

Yönetim sistemleri alanında entegre anlayış…

İnoksan, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Belgesi alan sektördeki ilk ve tek firma oldu

2 Şubat 2015 Pazartesi
Yönetim sistemleri alanında entegre anlayış…

Bu yıl 35. yılını kutlamaya hazırlanan, endüstriyel mutfak sektöründe yeniliklerin öncüsü İnoksan, TSE tarafından yapılan denetimler neticesinde ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandı.

İnoksan, ISO 9001 Kalite Yönetim, OHSAS 18001 İş Sağlığı Güvenliği ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemleri’ni entegre ederek, yeni bir ilke daha imza attı.

Endüstriyel mutfak sektöründe 35 yıldır yeniliklerin öncüsü olan İnoksan, sektörde bir ilke daha imza atarak, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Belgesi alan sektördeki ilk ve tek firma olmayı başardı.

Ocak ayında Türk Standartları Enstitüsü uzmanları tarafından yapılan yönetim sistemleri denetimlerinden başarıyla geçen İnoksan, ISO 9001 Kalite Yönetim, OHSAS 18001 İş Sağlığı Güvenliği ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemleri’ni entegre ederek yeni bir ilki daha hayata geçirdi.

İnoksan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emre Varlık, “35 yıldır ödün vermeden benimsediğimiz kurumsal değerler, bizi, sektörün lokomotifi, değişime açık ve katılımcı bir firma yaptı. Kaliteli ürün ve kaliteli hizmet anlayışımız, İnoksan’ı her zaman ileriye taşıdı. Biz İnoksan çalışanları, bir çalışmaya imza atarken, öncelikle kendimizi müşterimizin yerine koyarız. Dolayısıyla da kaliteden ödün vermeden, yenilikçi ürünlere imza atarız. Yaptığımız işlerde hep ‘en iyi’ olmak için çalışırız. Şimdi yönetim sistemleri anlamında 3’ü bir arada (ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001) belgeli tek şirketiz. Bu alanda da sektörümüze örnek ve öncü olacak çalışmaları hayata geçirmekten dolayı mutluyuz” diye konuştu.