Gündem - Haberler

g2m, yeni ürün gruplarını Akademi İnoksan’da tanıttı

İnoksan’ın eğitim ve uygulama merkezi Akademi İnoksan, ev dışı tüketim sektörünün güçlü tedarikçilerinden g2m firmasının yeni ithal ürün gruplarını tanıttığı etkinliğe ev sahipliği yaptı.

26 Şubat 2015 Perşembe
g2m, yeni ürün gruplarını Akademi İnoksan’da tanıttı

İnoksan’ın eğitim ve uygulama merkezi Akademi İnoksan, yeni ürün tanıtımlarına, workshoplara, eğitimlere ve birçok farklı etkinliğe ev sahipliği yaparak aşçılık sektörünü destekliyor.

Akademi İnoksan son olarak, ev dışı tüketim sektörünün güçlü tedarikçilerinden g2m firmasının ürün gamına yeni giren ithal grupları, Bursa, Eskişehir ve Balıkesir’den gelen şeflere tanıttığı toplantıya ev sahipliği yaptı.

Akademi İnoksan’da düzenlenen etkinlikte, g2m Kurumsal Şefi İsmet Saz, yeni sos, zeytinyağı ve İtalya’dan gelen makarnalarını tanıttı. Sosları makarna, bonfile, tavuk kanat ve balık ile harmanlayarak muhteşem lezzetler ortaya çıkardı.

Öte yandan İnoksan Uygulama Şefi Kerem Yılmaz da İnoksan’ın ‘Mükemmel Pişirim, Mutfakta Verim’ mottosuyla ürettiği İnosmart’ı ve pişirme, ızgara ve kızartmayı bir arada yapabilen Frima’yı tanıtarak, pişirme tekniklerini uygulamalı olarak gösterdi.