Gündem - Haberler

İnoksan’dan tedarikçilerine ‘kalite’ desteği

Türkiye’de endüstriyel mutfak sektöründe yeniliklerin öncüsü İnoksan, dünya markası olma yolunda ilerlerken tedarikçilerinin de kalite çalışmalarına önemli katkılar sağlıyor.

25 Mayıs 2015 Pazartesi
İnoksan’dan tedarikçilerine ‘kalite’ desteği

Endüstriyel mutfak sektöründe 35 yılı geride bırakan ve yenilikleriyle sektöre yön veren İnoksan, bir dünya markası olmasında büyük önem taşıdığına inandığı tedarikçi firmaların, ‘kalite’ çıtasını daha yukarıya koymaları için gerekli her türlü desteği veriyor.

İnoksan, 23 Mayıs Cumartesi günü, Bursa Crowne Plaza Oteli’nde, Tedarikçi Kalite Geliştirme Programı doğrultusunda tedarikçileri ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) yetkililerini buluşturduğu bir toplantı düzenledi.

Varlık: “İnoksan tedarikçileriyle el ele büyüyor”

İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, İnoksan’ın bugüne gelmesinde tedarikçilerinin önemli katkısı olduğunu belirterek, tüm tedarikçilere teşekkür etti. Varlık, “35 yıl önce küçük bir atölyede kurduğumuz İnoksan, bugün 5 kıtada 66 ülkeye ihracat yapar konuma ulaşmışsa, bunda elbette her zaman kaliteli ürün ve hizmet tedarik desteği veren iş ortaklarımızın katkısı büyüktür. Yaklaşık 750 tedarikçi firmaya iş veriyor ve bunları sürekli geliştiriyoruz. Onların sayesindedir ki, bugün sektörümüzde ‘kutup yıldızı’ olarak kabul ediliyoruz. Kalitemizle gerek yurt içinde gerekse yurt dışında kendimizden söz ettiriyoruz” diye konuştu.

İnoksan’ın Araştırma-Geliştirme’ye ve kaliteye verdiği önemle Avrupa standartlarını yakaladığını söyleyen Varlık, “İnoksan, tedarikçileriyle el ele büyüyen bir firmadır. Her zaman onların sesine kulak verdik, kalite odaklı çalışmalarının en büyük destekçisi olduk. Bu desteğimiz her zaman sürecek. Çünkü kalite, sonu olmayan bir maraton. Bu maratonda İnoksan olarak tedarikçilerimizin yanında yer alacağız” dedi.