Gündem - Haberler

Başarılı olmanın yolu uzmanlaşmaktan geçiyor

İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, gençlerle buluştuğu toplantıda öğrencilikten iş adamlığına uzanan yaşam öyküsünü kilometre taşları eşliğinde anlattı.

25 Mayıs 2015 Pazartesi
Başarılı olmanın yolu uzmanlaşmaktan geçiyor

Endüstriyel mutfak sektörüne 35 yıldır ilkleriyle yön veren İnoksan’ın Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, Demirtaşpaşa Endüstri Meslek Lisesi Mezunlar Derneği’nin düzenlediği ‘İÇİMİZDEN BİRİ’ toplantılarının ilk konuğu oldu.

Gençlere kendi yaşadığı tecrübeleri ve İnoksan’ın doğuş hikâyesini anlatan Vehbi Varlık, iş dünyasında başarılı olmalarını sağlayacak tavsiyelerde de bulundu.

Gençlere “Hedefinizi belirleyin ve risk alın” diye seslenen Varlık, doğru stratejinin fazla satmak değil karlı satmak üzerine kurulması gerektiğini dile getirdi. Varlık, “Başarıya ulaşmak için en önemli konu, bir uzmanlık alanı seçerek ona odaklanmaktır” dedi.

Öğrencilikten iş adamlığına uzanan yaşam öyküsüne baktığında, iniş çıkışlarıyla zorlu bir zirve yürüyüşünü gerçekleştirdiğini söyleyen Varlık, yarını düşünen yönetim anlayışlarıyla kolay elde etmedikleri başarıyı yıllarca muhafaza edip, daha da ileriye taşımayı hedeflediklerini söyledi.