Gündem - Haberler

İnoksan, Kraliçe 2. Elizabeth’in doğum günü partisine katıldı!

İnoksan, Kraliçe II. Elizabeth’in 89. doğum günü nedeniyle Türkiye’de İngiliz Ticaret Odası tarafından, İstanbul’daki Birleşik Krallık Başkonsolosluğu bahçesinde düzenlenen davette ‘mutfak sponsoru’ olarak yer aldı.

18 Haziran 2015 Perşembe
İnoksan, Kraliçe 2. Elizabeth’in doğum günü partisine katıldı!

İkramları Tom's Kitchen tarafından yapılan geleneksel davette, İnoksan mutfakta kullanılan ürünleri tedarik etti.

Birleşik Krallık Başkonsolosu ve Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Ajansı (UKTI) Türkiye, Orta Asya ve Güney Kafkasya Genel Direktörü Leigh Turner'ın ev sahipliğinde “Summer Garden Party” adı altında gerçekleşen etkinliğe 750 davetli katıldı. Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Richard Moore başta olmak üzere İstanbul’da bulunan Başkonsolosluk temsilcileri ile pek çok saygıdeğer misafir davetliler arasındaydı.

İngiltere’den gelen müzisyenler gecenin sürpriziydi. Görünüşü, sesi ve piyanodaki ustalığı ile ünlü müzisyen Elton John’a benzeyen Joel Coombes, başarılı performansıyla etkinliği renklendirdi. Coombes davet boyunca Elton John’un en sevilen eserlerini çaldı ve söyledi. Gecede Joel Coombes’ın yanı sıra müzik grubu Brit Trio da sahne aldı. Brit Trio, İngiliz rock ve pop müziklerinden seçmeler sundu; The Beatles, Marc Bolan, Dire Straits, Rolling Stones, Queen, The Small Faces gibi pek çok grup ve sanatçının popüler şarkılarını seslendirdi.

Seçkin davetli grubunun ağırlandığı davette ikram edilen leziz yemekler, İnoksan imzasını taşıyan tezgah, ocak, derin dondurucu ve mikrodalga fırın kullanılarak hazırlandı.