Gündem - Haberler

Çamaşırhanelerde tasarrufun adı: IPSO Smartwave

İnoksan, dünyanın lider çamaşırhane ekipmanları üreticilerinden IPSO’nun geliştirdiği su, enerji, deterjan ve zamandan maksimum tasarruf sağlayan çevre dostu teknoloji Smartwave’i, Türkiye’deki müşterilerinin kullanımına sunuyor.

23 Haziran 2015 Salı
Çamaşırhanelerde tasarrufun adı: IPSO Smartwave

Çamaşırhanelere ve kurumlara yönelik yıkama cihazları üreten dünyaca ünlü Belçika merkezli IPSO’nun; su, enerji, deterjan ve zamandan tasarruf sağlayan Smartwave teknolojisi, İnoksan garantisiyle Türkiye’deki işletmelerle buluşuyor.

Günümüzde yıkama cihazlarının su ve deterjan ihtiyacı, kumaşların cinsi ve miktarına göre değişkenlik gösterebiliyor. Ancak yıkama cihazlarının birçoğu, hala standart olarak çamaşır yüküne göre su, deterjan ve enerji tüketimi gerçekleştiriyor. IPSO tarafından teknolojinin en önemli unsurlarından biri olan enerji tasarrufu göz önünde bulundurularak geliştirilen SmartWave teknolojisi, çamaşırın sadece miktarı ve ağırlığına göre değil kumaşın cinsine göre de optimum miktarda su, deterjan ve enerji tüketimi gerçekleştiriyor.

Patenti IPSO’ya ait olan yeni SmartWave teknolojisi, işletmeler ve çamaşırhaneler için tasarrufu en üst boyutlara çıkarıyor. Yıkama cihazının su seviyesi, su ve deterjan dengesi ise çamaşırın yoğunluğuna, ağırlığına ve kumaşın cinsine göre ayarlanınca enerji maliyetleri ve çalışma süreleri de ciddi ölçüde azalıyor.

Batkın: “Hem işletmenin hem de gezegenimizin önceliklerini dikkate alan bir teknolojiyi Türkiye’ye getirdik”

Daha az su tüketimiyle daha kısa sıkma/kurutma zamanına ihtiyaç duyan Smartwave teknolojisini İnoksan garantisiyle Türkiye’deki müşterilerinin kullanımına sunduklarını belirten İnoksan Satış Şirketi Genel Müdürü Esra Altay Batkın, “Turizm, sağlık ve hizmet sektörlerinde çamaşırhane konusu, en etkin şekilde çözülmesi gereken bir konu. Öte yandan bugün dünyamızın su kaynakları giderek kıtlaşıyor, enerji maliyetleri ise hızla yükseliyor. Bu da temel maliyeti su ve enerji olan çamaşırhane konusunu daha da önemli hale getiriyor. Dünyanın lider çamaşırhane ekipmanları üreticilerinden IPSO’nun geliştirdiği su, enerji, deterjan ve zamandan maksimum tasarruf sağlayan çevre dostu teknoloji Smartwave’i İnoksan garantisiyle Türkiye’ye sunuyoruz. Bu hem işletmenin hem de gezegenimizin önceliklerini dikkate alan bir teknoloji. Türkiye’deki müşterilerimizin enerji maliyetleri, IPSO Smartwawe ile önemli oranda düşüyor” diye konuştu.