Gündem - Haberler

Frima VarioCooking Center MULTIFICIENCY® İnoksan güvencesiyle şimdi Türkiye’de

Müşterilerine her zaman en ileri teknolojiyi sunmayı ilke edinen İnoksan, dünya çapındaki binlerce profesyonel mutfakta uzman şeflerin vazgeçilmezi haline gelen VarioCooking Center MULTIFICIENCY®’i Türkiye’deki işletmelerle buluşturdu.

26 Haziran 2015 Cuma
Frima VarioCooking Center MULTIFICIENCY® İnoksan güvencesiyle şimdi Türkiye’de

VarioCooking Center MULTIFICIENCY®, kavurma, haşlama, kızartma, ızgara, kısık ateşte pişirme, basınçlı pişirme ve Sous-Vide yöntemiyle pişirme dahil tüm işlemleri sadece tek bir cihazda bir araya getirerek, mutfak teknolojisindeki çok fonksiyonluluk trendini hızlandırdı.

İnoksan, Avrupa’nın çeşitli şehirlerindeki profesyonel mutfaklarda kurulu 17.500 cihazla şeflerin ve işletmelerin yüzünü güldüren Frima VarioCooking Center MULTIFICIENCY®’yi, Türkiye tek temsilcisi olarak ülkemizdeki seçkin işletmelere kazandırmaya devam ediyor.

VarioCooking Center MULTIFICIENCY® hakkında bilgi veren İnoksan Satış Şirketi Genel Müdürü Esra Altay Batkın şunları söyledi: “Klasik pişirme yöntemlerine göre 4 kata kadar daha hızlı ve %40 daha düşük enerji sarfiyatı ile VarioCooking Center MULTIFICIENCY® günümüz dünyasında profesyonel mutfakların en çok ihtiyaç duyduğu zaman ve enerji tasarrufunu bir arada sunuyor. Birçok fonksiyon için tek bir cihaz kullanmanın profesyonel mutfaklarda sağladığı yer tasarrufu da hem gittikçe küçülen mekanlar için eşsiz bir çözüm hem de kullanıcı açısından yalın bir çalışma ortamı yaratıyor.”