Gündem - Haberler

İnoksan fırınları Carrefour’un da tercihi

Carrefour, farklı şehirlerde açtığı yeni mağazalarının fırınlarında İnoksan’ı tercih etti.

26 Ağustos 2015 Çarşamba
İnoksan fırınları Carrefour’un da tercihi

Endüstriyel mutfak sektöründe 35 yıldır yenilikçi ve öncü bir yaklaşımla faaliyet gösteren İnoksan, ürünlerinin kalitesi ve müşteri odaklı çalışma anlayışıyla Avrupa’nın bir numaralı perakende zinciri Carrefour’un da tercihi oldu.

Carrefour, son dönemde Türkiye’nin farklı şehirlerinde açtığı yeni mağazalarının fırınlarını bir kez daha İnoksan’dan tedarik etti.

İnoksan Satış A.Ş. Genel Müdürü Esra Altay Batkın, “Endüstriyel mutfak sektörünün öncü şirketi İnoksan, seçkin işletmelerin ve projelerin tedarikçisi olarak yer almaya devam ediyor. Öncelikle kaliteli ürünler sunuyoruz. Ayrıca operasyonun sorunsuz şekilde devam edebilmesi için 7 gün 24 saat müşterilerimizin yanında yer alıyoruz. Sektörümüzde Türkiye’nin en yaygın servis ağına sahibiz. Ayrıca son olarak hizmete açtığımız Çağrı Merkezimizle de mevcut ve potansiyel müşterilerin sorularını cevaplıyor, kendilerine özel çözüm önerileri sunuyoruz. Tüm bu yaklaşım, müşterilerden büyük takdir topluyor. Bu nedenledir ki, Carrefour da ürün tedariki için bizi tercih etti. Şu ana kadar Carrefour’a değişik ihtiyaçlara yönelik olarak farklı tip ve büyüklükte 106 adet fırın sattık. Bu iş birliğimizin düzenli bir şekilde devam edeceğine dair sözleştik. Avrupa’nın bir numaralı perakende zincirinin ürün tedarikçisi olmak bize büyük gurur veriyor” şeklinde konuştu.