Gündem - Haberler

Dünyanın İlk Gezici Mutfak Festivali Omnivore İstanbul’un Mutfakları İnoksan’dan...

Yeme içme sektörünün önde gelen metropollerinde, ilham verici birçok etkinliği kapsayan, ‘Dünyanın ilk Gezici Mutfak Festivali’ Omnivore World Tour’un son durağı olan Omnivore İstanbul’un mutfakları İnoksan imzasını taşıyor.

25 Kasım 2015 Çarşamba
Dünyanın İlk Gezici Mutfak Festivali Omnivore İstanbul’un Mutfakları İnoksan’dan...

Endüstriyel mutfak sektöründe 35 yıldır yenilikçi ve öncü bir yaklaşımla faaliyet gösteren İnoksan, ‘Dünyanın İlk Gezici Mutfak Festivali’ Omnivore İstanbul’un hazırlık ve şov mutfaklarını hazırlıyor.

 

Paris, New York, Montreal, Şangay, Moskova, Londra, Rio de Janeiro gibi dünyanın 3 kıtası ve farklı şehirlerini gezen Omnivore World Tour’un İstanbul ayağı; mutfağı hiç olmadığı kadar eğlenceli kılan formatı ile yeni yetenekleri ararken, yeme-içme ile ilgilenen herkesi tek bir projede, alanında çok başarılı olan Türk ve yabancı şeflerle buluşturuyor.

 

Türkiye’nin ve dünyanın en önemli şefleri mutfak ekipmanları sektörünün öncülerinden olan İnoksan’ın kurduğu mutfaklarda bir yandan hazırlıklarını yaparken diğer yandan kendileri için kurulan özel şov mutfaklarında hünerlerini sergileyecekler.

 

26-28 Kasım tarihleri arasında Sirha İstanbul kapsamında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Omnivore İstanbul, İnoksan mutfaklarında uluslararası şeflerle Türk şefleri bir araya getirecek.