Gündem - Haberler

Türkiye’nin Gururu, Endüstriyel Mutfağın Teknoloji Lideri İnoksan!

16 Nisan 2016 Cumartesi
Türkiye’nin Gururu, Endüstriyel Mutfağın Teknoloji Lideri İnoksan!

Endüstriyel mutfak sektörüne 36 yıldır ilkleri yaşatan ve yenilikçi vizyonu ile ar-ge çalışmalarına hiç ara vermeyen İnoksan, sektörüne öncülük etmenin haklı gururunu yaşıyor. Sektördeki tecrübelerine dayanarak kendini sürekli yenileyerek geliştiren İnoksan, bugün dünya liginde ülkemizi temsil ediyor ve globalde yaptığı işlerle de adından sıkça söz ettiriyor.

 

40 yurt içi bayisi, 80 yurt dışı satış noktası, ülke çapına yayılmış 102 yetkili servisi, 5 kıtada 80’den fazla ülkeye ihracatı ve 6 büyük ildeki bölge müdürlükleriyle büyümesini sürdüren İnoksan, 2016 yılında %15 büyümeyi hedefliyor.

 

Farklı ülkelerde aynı dili konuşan mutfaklar!

 

Yurtiçinde yaptığı sayısız proje sonrasında gücünü globalde de gösteren mutfağın lideri İnoksan, sadece Türkiye de değil , yurt dışında da mutfaklar kurmaya devam ediyor. Yurtiçinde; Hilton, Radisson Sas, Accor, Marriott, Park Hyatt, Ramada Otelleri, Real, IKEA, Carrefour, Big Chef’s ve Reina gibi dünyaca ünlü markaların mutfaklarını projelendirdi. Bu mekânların yanı sıra dünyanın en bilinen arama motoru unvanına sahip Google’ın Brezilya’daki mutfağını, Dubai’deki prenslerin yemeklerinin pişirildiği mutfakları da tasarlayan İnoksan’ın son dönemde dikkat çeken projeleri arasında St.petersburg/ Rusya, Tiflis / Gürcistan, Doha/Katar, Brazzaville/ Kongo gibi ülkeler de uluslararası otel markalarının mutfak, açık büfe, soğuk oda ve çamaşırhane projelerini  anahtar teslimi olarak yapması gösterilebilir.

 

Ar-Ge merkezi...

 

Ar-Ge merkezi kurmak için çalışmalarına başlayan İnoksan 2016 yılı içinde Ar- Ge merkezini hayata geçirmeyi planlamaktadır. Sektörün lokomotifi ve örnek firması olarak her zaman yeniliklere ağırlık veren İnoksan sürekli iyileştirmeler yapmakta, akıllı teknolojiler geliştirerek kusursuz performanslı ürünler tasarlamaktadırlar. Gelinen bu noktada, dünyada bir kaç firmanın üretebildiği kendi kendini yıkayabilen, kolay ve pratik kullanıma sahip, %100’e yakın verimle çalışan, çevreye dost fırınların, Türkiye’de yüzde yüz Türk sermayesi ve mühendisliği ile üretilme gururu tamamen İnoksan’a aittir. Yine Türkiye’de ilk ve tek yerli teknoloji ile üretilen kombi fırınlara İnoksan Arge ekibinden dijital panel yapılarak  bir yenilik daha getirilmiştir.

 

Sağlığı göz ardı etmeyen ürün çeşitliliği…

 

Yurtiçi ve yurtdışında dünyaca ünlü markaların mutfaklarını tasarlayan endüstriyel mutfak sektörünün lideri İnoksan, bir mutfağın ihtiyacı olan tüm ürünleri insan sağlığı ve enerji tasarrufu öncelikleriyle üretiyor. İnoksan’ın lokomotif ürünlerinden olan özellikle otel mutfaklarının kalbi  olan ürünlerinden biri İnosmart Kombi (Buharlı) fırındır. İnosmart, kombi fırın sektöründeki rakipleri içerisindeki en yüksek teknolojik altyapı sahip olması ile birlikte satın alma bedeli olarak müşterilerine en düşük fiyatı sunmaktadır. Hammadde, enerji, iş gücü zaman gibi maliyetlerdeki karlılık oranı İnosmart’ ın satın alma bedelini kısa süre içerisinde amorti etmenizi sağlar. İnosmart’ a özel üretilen deterjan ve parlatıcının bir arada bulunduğu toz deterjan ile hijyenik ve tasarruflu yıkamayısağlayan sistemi de sunmaktadır. 2.500 gram – 50 yıkamalık deterjanımız, Türkiye’ nin en yaygın servis ağına sahip İnosmart İnoksan’ ın 102 servis noktasının tümünden temin edilmektedir. İnosmart’ ın yerli üretim olması nedeniyle yedek parçalarının stoklu ve satın alma bedellerinin düşük olması önemli bir avantajdır.

 

İşletmelerin vazgeçilmezi haline gelen İnoksan’ın yenilikçi ve benzersiz ürünleri arasında insan sağlığına ve uluslararası standartlara uygun üretilen, enerji, yer ve kullanıcı tasarrufları ile maliyet avantajları olan buhar konveksiyonlu fırınlar, hijyen ve emniyet sistemleri standardizasyonuyla dikkat çeken pişiriciler, seran cam uygulaması ile insan sağlığını riske atan faktörleri yok eden, homojen pişme, az mineral ve su kaybı ile kaliteli pişirme fonksiyonlarının arttırılması ile kullanım kolaylığı ve hijyen şartlarına uygun ergonomik tasarıma sahip döner cihazları da bulunuyor.