Gündem - Haberler

Bulgur Festivali’nin Mutfağına İnoksan İmzası

Bulgur Festivali’nin Mutfağına İnoksan İmzası

31 Mayıs 2016 Salı
Bulgur Festivali’nin Mutfağına İnoksan İmzası

“Tüm dünya müşterimiz” sloganı ile çalışmalarını sürdüren endüstriyel mutfak sektörünün liderşirketi İnoksan, Gastronomi dalında UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı'nda yer alan Gaziantep’te düzenlenen Bulgur Festivali’ne altın sponsor olarak destek verdi. Türk mutfağının önemli gıdalarından olan bulguru tanıtmak için 28-29 Mayıs’ta gerçekleştirilen büyük organizasyonda, festivale özel hazırlanan 101 çeşit bulgur yemeği, şeflerin sunum ve görsel şovları sektör lideri İnoksan’ın dünya standartlarındakiözel mutfağında yapıldı.

 

UNESCO tarafından Gastronomi kenti seçilen Gaziantep’te Bitkisel Yağlar Tanıtım Grubu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Ticaret Borsası ve Gaziantep Üniversitesi tarafından düzenlenen Türkiye’deki ilk Bulgur Festivali’ne endüstriyel mutfak sektörünün lider şirketi İnoksan altın sponsor olarak önemli bir destek verdi.

 

Türk mutfağının sevilen gıdalarından olan bulguru tanıtmak için 28-29 Mayıs’ta Gaziantep’te gerçekleştirilen etkinlikte, festivale özel usta şefler tarafından hazırlanan 101 çeşit bulgur yemeği, şeflerin sunum ve görsel şovlarısektör lideri İnoksan’ın dünya standartlarında kurduğu özel mutfakta yapıldı. Konuya ilişkin kısa bir açıklama yapan İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık “Sektörün lideri olarak, gıda üreticileri, akademik çevre, kamu kurumları ve şeflerimiz ile yan yana olmanın ve birlikte sinerji üretmenin her zaman önemine inandık. Bu doğrultuda ülkemiz ekonomisi ve sektörümüz için önem taşıyan bu önemli etkinliğe destek olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.