Gündem - Haberler

Big Chef’s Ailesinin En Yeni Üyesi DOROM.CO İnoksan Profesyonelliğiyle Buluşuyor!

Big Chef’s Ailesinin En Yeni ÜyesiDOROM.CO İnoksan Profesyonelliğiyle Buluşuyor!

11 Temmuz 2016 Pazartesi
Big Chef’s Ailesinin En Yeni Üyesi DOROM.CO İnoksan Profesyonelliğiyle Buluşuyor!

Endüstriyel mutfak sektörüne yenilikçi tasarımları ve üst düzey teknoloji sunan ekipmanlarıyla yönveren“İnoksan”,devlerin tercihi olmayı sürdürüyor.Lezzet ve kalitesi ile bugünTürkiye’de 34 şubeye ulaşan Big Chef’s,  en yeni markası olan DOROM.CO’da profesyonel mutfak işbirliği için yine “İnoksan”ı tercihediyor.

 

Big Chef’s ailesi yerel lezzetleri günlük ve taze ürünlerle eşleştirip,kendi dürümünü yaratma fırsatı tanıyan yeni nesil dürümün öncüsü DOROM.CO’yu yarattı.Big Chefs ailesinin en yenisi, en

tazesi DOROM.CO, hızlı mutfak konseptin de özenle seçilmiş taptaze yerel lezzetleriyle Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Büyük şeflerin yaratıcı dokunuşlarıyla hazırlanan ve dürümün en dolu hali anlamına gelen DOROM.CO, durum konsepti ne yep yeni bir boyut kazandırıyor.Maslak Windowist Tower’da hizmete giren DOROM.CO mutfağında “İnoksan” ayrıcalığını tercih ediyor.İnoksan tarafından konsepte uygun olarak oluşturulan hızlı mutfak konsepti dikkat çekiyor.

 

Lezzetli ve sağlıklı“ dorom”lara İnoksan dokunuşu!

 

“Dorom.co’nun hızlı yemek pişmanlık vermemeli, hızlı olan yemek değil, mutfak olmalı” felsefesine uygun olarak sektörün son trendlerini projede kullanan İnoksan, mekanda fonksiyonel ve tasarruf sağlayan ürünlerine yer veriyor. Yerel üreticilerden gelen ve taptaze malzemelerle hazırlanan, çevreye duyarlı DOROM.CO’nun sağlıklı ve besin değeri yüksek lezzetleri için, Doğru mutfak planlaması, Doğru ekipman, Doğru pişirme, Doğru saklama ve Doğru sunum aşamalarının bütününde güvenli rmutfağıyla İnoksan yeralıyor.

 

 

Kendini her daim yenileyen ,özgün konseptşeriyle her zaman dikkat çeken İnoksan ürün, hizmet ve mutfak projelendirmedeki kalitesini tercih eden işletmeler için oldukça farklı ve onlara özgü projeler yapmaya devame diyor.