Gündem - Haberler

İnoksan Yenilikleri ile Hostech by TUSİD Fuarı’nda Teknoloji Rüzgârları Estirecek!

26 Ekim 2016 Çarşamba
İnoksan Yenilikleri ile Hostech by TUSİD Fuarı’nda Teknoloji Rüzgârları Estirecek!

İnoksan Yenilikleri ile Hostech by TUSİD Fuarı’nda Teknoloji Rüzgârları Estirecek!

Endüstriyel mutfağın teknolojik lideri İnoksan,sektörün önemli buluşmalarından olan Hostech by TUSİD Fuarı’na bu sene de damga vurmaya hazırlanıyor. 36. yaşını Turquality markası olarak kutlayan İnoksan, Hostech by TUSİD Fuarı’nda sergileyeceği yenilikleri ile fark yaratmayı hedefliyor. İnoksan’ın alanında bir devrim olarak tanımlanan fırın grubunun yanı sıra sektörde ses getirecek yeni pişirici serisi, üstün kapasite ve maksimum tasarruf sağlayan bulaşık yıkama makinesi ailesi ve verimli tasarruf sunan soğutucu ürün grupları,2-5 Kasım 2016 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy‘de gerçekleşecek olan etkinliğin ziyaretçileri ile buluşmaya hazırlanıyor. İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık,sektöre ilkleri yaşatan , yenilikçi vizyona sahip bir marka olarak faaliyetlerini sürdürdüklerini belirterek, “İnoksan olarak, endüstriyel mutfak ihtiyaçlarını A’dan Z’ye eksiksiz karşıladığımız ürünlerimiz ile dünya markası olma yolunda ilerliyoruz. Hostech by TUSİD Fuarı’nda da sergileyeceğimiz ürünlerimiz ileileri teknolojimizin ve üretim üstünlüğümüzün yanı sıra gücümüzü, tecrübemizi ve kalitemizi  tekrar gözler önüne sereceğiz. Bu sene de fuarda en çok beğenilen şirketler arasında en başta biz olacağız’ dedi.

 

İnoksan sektörün en önemli etkinliklerinden biri olan Hostech by TUSİD Fuarı’ndasektörde çıtayı yükselten yaratıcı teknolojisini ve fark yarattığı üretim üstünlüğünü sergilemeye hazırlanıyor. 

 

İnoksan Hostech by TUSİD Fuarı’nda ki  ... metrekarelik standında alanında yenilik getiren ürünleri arasında yer alan yeni pişirici serisinin yanı sıra sektörde bir devrim olarak tanımlanan fırın, üstün kapasite ve maksimum tasarruf sağlayan bulaşık yıkama makinesi, verimli tasarruf sunan soğutucu ürün gruplarına da aitbirbirinden fonksiyonel ve nitelikli ürünlerini sergileyerek,sektördeteknoloji rüzgarları estirecek.

 

Fuar kapsamında görüşlerini açıklayan İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık; “İnoksan olarak, endüstriyel mutfak ihtiyaçlarını A’dan Z’ye eksiksiz karşıladığımız ürünlerimiz ile dünya markası olma yolunda ilerliyoruz.İnoksan olarak kendimizi sürekli yenileyerek dünya liginde ülkemizi temsil ediyor ve globalde yaptığımız işlerile de sıkça adımızdan söz ettiriyoruz. Hostech by TUSİD Fuarı’nda da sergilediğimiz ürünlerimiz ile de ileri teknolojimizin ve üretim üstünlüğümüzün yanı sıra gücümüzü, tecrübemizi ve kalitemizi  her zaman olduğu gibi tekrar gözler önüne seriyoruz.Bu yılda fark yaratan teknolojimiz ve yenilikçi ürünlerimiz sayesinde fuarda en fazla ilgi çeken şirket ve stantlardan biri olacağız. Hostech by TUSİD gibi platformların sektörümüzün geleceği ve gelişimi adına önemli katkılar sağladığına inanıyoruz.” dedi.

 

Sektörüne ilkleri yaşatan ve yenilikçi vizyonu ile Ar-Ge çalışmalarına devam eden İnoksan, bugün 20.000 metrekare kapalı alana sahip son teknolojiyle donatılmış bir fabrikada faaliyet gösteriyor. 40 yurt içibayisi, ülkeçapınayayılmış 102 yetkiliservisi, 5 kıtada 80’den fazla ülkeye ihracatı ve 6 büyük ildeki bölge müdürlükleriyle büyümesini sürdüren İnoksan bir mutfağın ihtiyacı olan tüm ürünleri insan sağlığı ve enerji tasarrufu öncelikleriyle üretiyor.