Gündem - Haberler

Çıtayı yükselten teknolojimiz ve fark yaratan üretim üstünlüğümüzle; Fuara damga vurduk!

Çıtayı yükselten teknolojimiz ve fark yaratan üretim üstünlüğümüzle; Fuara damga vurduk!

5 Kasım 2016 Cumartesi
Çıtayı yükselten teknolojimiz ve fark yaratan üretim üstünlüğümüzle; Fuara damga vurduk!

Endüstriyel mutfağın teknolojik lideri İnoksan, sektörün önemli buluşmalarından olan Hostech by TUSİD Fuarı’na bu sene de damga vurdu.

36. yaşını Turquality markası olarak kutlayan İnoksan, Hostech by TUSİD Fuarı’nda sergilediği yenilikleri ile stant tasarımı ile fark yarattı. İnoksan’ın alanında bir devrim olarak tanımlanan dokunmatik ekranlı İnosmart kombi fırının yanı sıra sektörde ses getiren yeni pişirici serisi ve kullanıcısının ihtiyacına göre farklı fonksiyonel cihaz yerleşimlerininin yapılabildiği Monoblok pişiricisi, CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleşen etkinliğin ziyaretçileri ile buluştu.

 

İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, sektöre ilkleri yaşatan, yenilikçi vizyona sahip bir marka olarak faaliyetlerini sürdürdüklerini ve 36. yıllarında Turquality Markası olma başarısı gösterdiklerini belirterek, “İnoksan olarak, endüstriyel mutfak ihtiyaçlarını A’dan Z’ye eksiksiz karşıladığımız ürünlerimiz ile dünya markası olma yolunda ilerliyoruz. Hostech by TUSİD Fuarı’nda da sergilediğimiz ürünlerimiz ile ileri teknolojimizin ve üretim üstünlüğümüzün yanı sıra gücümüzü, tecrübemizi ve kalitemizi tekrar gözler önüne seriyoruz. Bu sene de fuarda en çok beğenilen şirketler arasında olmaktan dolayı da son derece mutluyuz” dedi.

 

2- 5 Kasım tarihlerinde gerçekleşen Tusid fuarında, İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık ev sahipliğinde, Türkiye genelindeki İnoksan Bayilerinin bir araya geldiği akşam yemeği organizasyonu da yapıldı. İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık toplantıda yaptığı konuşmada, Turquality programına kabul edilen bir marka olarak global hedeflerine ulaşma yolunda daha da güçlendiklerini belirterek, “Son yıllarda siz değerli bayilerimiz ile yaptığımız işbirliğinin başarılarına şahit olmaktan, büyük bir gurur duyuyorum. Ayrıca bu sene 36.yaşını kutlayan İnoksan olarak en büyük hedefimiz dünya markası olmak. Bu noktada Turquality ve Ar-Ge merkezi projemiz bize büyük güç veriyor. Endüstriyel mutfak sektörünün ülkemizden dünyaya açılan öncü kuruluşu olarak, zirveye yaptığımız yolculukta yanımızda olan herkese bir kez daha teşekkür ederiz.’’ dedi.

 

İnoksan sektörün en önemli etkinliklerinden biri olan Hostech by TUSİD Fuarı’nda endüstriyel mutfak alanında çıtayı yükselten yaratıcı teknolojisini ve fark yarattığı üretim üstünlüğünü sergiliyor.

 

Özgün tasarım ve çok yönlü kullanım !

Kullanıcısının ihtiyacına göre farklı fonksiyonel cihaz yerleşimlerininin yapılabildiği Monoblok pişirici kombinasyonu Hostech by TUSİD Fuarı’nın yıldızıydı.

Monoblok, tamamen hijyen ve ergonomi odaklı tasarımıyla işletmelere fark katıyor.