Gündem - Haberler

İnoksan, Kafkas Mutfak’ın Yenilenen Showroom’u ile Doğu Anadolu’daki Gücüne Güç Katıyor...

Bayilikleri ile servis ağını her geçen gün emin adımlarla genişleten İnoksan, Doğu Anadolu’daki en büyük bayisini Erzurum’da hizmete açtı.

30 Mayıs 2017 Salı
İnoksan, Kafkas Mutfak’ın Yenilenen Showroom’u ile Doğu Anadolu’daki Gücüne Güç Katıyor...

Doğu Anadolu'nun en büyük endüstriyel mutfak mağazası olan Kafkas Mutfak’ın yenilenen showroom’unun açılışı, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yüceli,  Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,  İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

İnoksan’ın Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki en büyük bayisinin Erzurum’da açıldığına dikkat çeken İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, “İnoksan olarak, endüstriyel mutfak ihtiyaçlarını A’dan Z’ye eksiksiz karşıladığımız ürünlerimiz ile dünya markası olma yolunda ilerliyoruz. Türkiye genelinde açtığımız bayiler ile sektördeki farkımızı ortaya koymaya devam ediyoruz. Hem Türkiye hem de dünya genelinde tüm müşterilerimize yakın olabilmek bizler için çok önemli. Sektörünün lokomotifi olan firmamız adına Erzurum'da gerçekten gurur duyulacak bir gelişme yaşanıyor.’’ dedi.

Sektörüne ilkleri yaşatan ve yenilikçi vizyonu ile faaliyetlerini sürdüren İnoksan, 41’e ulaşan yurt içi bayisi, 80 yurt dışı satış noktası, ülke çapına yayılmış 102 yetkili servisi, 5 kıtada 80’den fazla ülkeye ihracatı ve 6 büyük ildeki bölge müdürlükleriyle büyümesini sürdürüyor. İnoksan bir mutfağın ihtiyacı olan tüm ürünlerini insan sağlığı, çevreye duyarlılığı ve enerji tasarrufu öncelikleriyle üretiyor.