Gündem - Haberler

İnoksan, 2. Bursa Gastronomi Festivali'nde Mutfak Sponsoru Olarak Yer Aldı.

Türkiye'nin lider endüstriyel mutfak ekipmanları üreticilerinden biri olan İnoksan, gastronomi dünyasının önemli bir buluşma noktası olan 2. Bursa Gastronomi Festivali'nde Mutfak Sponsoru olarak yer aldı

26 Eylül 2023 Salı
İnoksan, 2. Bursa Gastronomi Festivali'nde Mutfak Sponsoru Olarak Yer Aldı.

Türkiye'nin lider endüstriyel mutfak ekipmanları üreticilerinden biri olan İnoksan, gastronomi dünyasının önemli bir buluşma noktası olan 2. Bursa Gastronomi Festivali'nde Mutfak Sponsoru olarak yer aldı.

Bursa’nın gastronomi kültürünü ortaya çıkarmak amacıyla zengin içerikle hazırlanan “Yeşil Bursa, Yeşil Gastronomi” temalı 2. Bursa Gastronomi Festivali, Türkiye'nin dört bir yanından gelen akademisyenler, şefler ve kanaat önderlerini ağırladı.

Gastronomi dünyasına katkı sağlamayı misyon edinen İnoksan, Bursa’nın tescilli lezzetlerinin 3 gün boyunca tanıtıldığı lezzet festivalinde mutfak sponsoru olarak yer alarak, mutfak profesyonellerine ilham verdi.

2.düzenlenen Bursa gastronomi festivalinin lezzet tutkunları ve mutfak profesyonelleri için büyük bir etkinlik olduğunu belirten İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık,  anadolunun lezzetlerini dünyaya tanıtan böylesine kapsamlı bir festivali destekliyor olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.