Gündem - Haberler

HOSTECH by TUSİD’de İnoksan standına büyük ilgi

Türkiye'nin önde gelen endüstriyel mutfak ekipmanları üreticilerinden biri olan İnoksan, sektörün en önemli buluşma noktalarından HOSTECH by TUSİD - Otel, Restoran, Kafe, Pastane Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı’na katılım gösterdi. Bu yıl 25’inci kez düzenlenen fuarda kurduğu 260 metrekarelik stant alanıyla dikkatleri üzerine çeken İnoksan; fonksiyonel ürünlerini ve yenilikçi çözümlerini fuar ziyaretçileriyle buluşturdu. 60 farklı ülkeden gelen 152 uluslararası ziyaretçiye ek olarak 50’nin üzerinde yerli iş ortağını standında ağırlayan İnoksan, ürün ve yenilikleri ile ziyaretçilerden tam not aldı

25 Eylül 2023 Pazartesi
HOSTECH by TUSİD’de İnoksan standına büyük ilgi

Türkiye'nin önde gelen endüstriyel mutfak ekipmanları üreticilerinden biri olan İnoksan, sektörün en önemli buluşma noktalarından HOSTECH by TUSİD - Otel, Restoran, Kafe, Pastane Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı’na katılım gösterdi. Bu yıl 25’inci kez düzenlenen fuarda kurduğu 260 metrekarelik stant alanıyla dikkatleri üzerine çeken İnoksan; fonksiyonel ürünlerini ve yenilikçi çözümlerini fuar ziyaretçileriyle buluşturdu. 60 farklı ülkeden gelen 152 uluslararası ziyaretçiye ek olarak 50’nin üzerinde yerli iş ortağını standında ağırlayan İnoksan, ürün ve yenilikleri ile ziyaretçilerden tam not aldı.

 

İnoksan, sürdürülebilirlik ve enerji tasarrufu odaklı bir yaklaşımla geliştirdiği ısı geri kazanımlı bulaşık makinası ve 10 inç yeni ekranlı inosmart fırınını fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunarken, sıcak – soğuk olarak müşterinin dekoruna uygun üretilebilen servis hatları için modüler drop-in üniteleri, kendine özgü fan sistemi sayesinde tepsiler arası homojen pişirme imkanı sunan 12 ayrı pişirme moduna sahip yarı endüstriyel kuzine fırınları,  hareketli salad barları ve daha birçok sergilediği ürünlerle üretim tecrübesini gözler önüne serdi.

 

Gastronomi Buluşmaları İnoksan Stand’ında

Fuar süresince çeşitli etkinliklere ve gastronomi buluşmalarına ev sahipliği yapan İnoksan; Altın Madalyalı Şef Eyüp Kemal Sevinç’in lezzetli sunumları, yeni  nesil mutfağın önde gelen isimlerinden ünlü şef Ali Ronay ve İç Mimar Efe Urgunlu’nun ilham veren mekan&lezzet söyleşisi, trio dinletileri ve röportaj etkinlikleri ile dikkat çekti.

 

Vehbi Varlık: “Geçmiş yıllarda olduğu gibi, bu yıl da çok verimli bir fuar geçirdik”

İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık,  HOSTECH by TUSİD fuarı, İnoksan için her zaman önemli bir buluşma noktası olmuştur. Titizlikle hazırlandığımız bu fuarda da ürünlerimizi sektörün profesyonelleri ile buluşturmanın gururunu yaşadık. İnoksan olarak sürdürülebilirlik ve enerji tasarrufu konularında yoğun çalışmalar yapıyoruz. Özellikle ısı geri kazanımlı bulaşık makinamız bu çabalarımızın bir sonucu olarak ortaya çıktı. Müşterilerimize daha verimli ve çevre dostu çözümler sunmaya gayret ederek bu yönde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Fuarda standımızı ziyaret eden herkese teşekkür ederiz” dedi.