Gündem - Haberler

İnoksan, dünyanın en büyük gıda ekipman fuarı GulFood’a katılıyor

4 Şubat 2015 Çarşamba
İnoksan, dünyanın en büyük gıda ekipman fuarı GulFood’a katılıyor

Türkiye’de endüstriyel mutfak sektöründe yeniliklerin öncüsü İnoksan,
8-12 Şubat tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek GulFood Uluslararası
Gıda & Otel Ekipmanları Fuarı’nda yerini alıyor.

 

Endüstriyel mutfak sektöründe 35 yıldır yeniliklerin öncüsü olan İnoksan, sektörün dünya çapında en büyük etkinliklerinden biri olan GulFood Uluslararası Gıda & Otel Ekipmanları Fuarı’na katılacak.

Geleneksel olarak düzenlenen ve her yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği fuarda, İnoksan, dünya markalarıyla rekabet eden inovatif ürünlerini sergileyecek. İnoksan, fuar boyunca Körfez ülkeleri, Güney Asya, Afrika ve Avrupa’dan ziyaretçileri standında ağırlayacak.

Dünyanın en kapsamlı gıda ekipman fuarları arasında yer alan GulFood’ta yer alarak son teknoloji eseri ürünlerini dünyaya tanıtacaklarını belirten İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, “İNOKSAN’ı dünya markası yapmayı hedefliyoruz. Sektöre girdiğimiz ilk yıllarda sayılı ülkeye ihracatı olan İNOKSAN, bugün 5 kıtaya milyon dolarlık ihracat hacmiyle Türkiye'nin sayılı sanayi kuruluşları arasında yer alıyor. Dünya çapında her yıl merakla beklenen ve sektör oyuncularının güçlü bir şekilde hazırlandığı GulFood’ta bu yıl da yerimizi almaktan dolayı mutluyuz. Son dönemde globalde yaptığımız işbirlikleriyle İnoksan markamızın adını tüm dünyada sıkça duyurduk. Bu nitelikli işbirliklerini GulFood fuarıyla pekiştireceğimize inanıyorum. Umarım fuar, sektörümüz ve şirketimiz için olumlu gelişmelere sahne olur” diye konuştu.