Gündem - Haberler

‘Buzzzz’ gibi içecekler için İnoksan’dan Icematic

İnoksan, yenilikçi bakış açısının bir ürünü olan Icematic Buz Makineleri’ni farklı ihtiyaçlara cevap verebilen geniş ürün serisiyle müşterilerine sunuyor.

3 Temmuz 2015 Cuma
‘Buzzzz’ gibi içecekler için İnoksan’dan Icematic

1 günde 154 kilodan 465 kiloya kadar yarım küp , tam küp veya büyük küp buz üretebilen Icematic’ler, yaz boyunca işletmelerin buz ihtiyacını karşılıyor, sıcak günleri serinleterek yaza imzasını atıyor.

20 yılı aşkın bir süredir İnoksan tek temsilciliği ve güvencesi ile müşterilerine kalite ve İtalyan dizaynını bir arada sunan Icematic Buz Makineleri geniş ürün gamı ile her ölçekte işletmenin farklı ihtiyaçlarını karşılıyor.

Kendinden depolu “ E “ serisi ile günde 21 ila 142 kg ‘U’ şeklinde parmak buz, modüler “M” serisi ile 154 ila 465 kg küp buz , “F” Ve “SF” serisi ile de 90 ila 1150 kg kar buz üreten değişik kapasiteli buz makineleri ile kullanıcısına hizmet veriyor. Her çeşit ihtiyaca cevap verebilen modüler “M” serisinde N132M, N192M, N202M, N302M, N402M ve N502M modelleri, 1 günde 154’ten 465 kiloya kadar 3 farklı boyutta*, yarım küp (24x10x29mm) , tam küp (24x22x22mm) ya da büyük küp (24x29x29mm) buz üretebiliyor.

Yenilikçi bir yaklaşımla, son günlerde işletmelerin tercihleri arasına giren nugget buz üreten yeni NU serisi ile de 270 kg/gün ve 470 kg/ gün üretim kapasitesi ile müşterilerine yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor . “NU” serisinde de istenen buz ebadına karar verebilmek mümkün, siparişte verilecek olan bilgi ile NU serisi cihazlar NU270S ve NU470S small (Ø11mmx13mm ) ve NU270 ve NU470 standart(Ø17mmx18mm) ebatta nugget buz üretebiliyor.

Hem kendinden depolu hem de yüksek performanslı..

İçeceklerde kullanılacak buzların soğutma etkisini hızlandırmak amacıyla orta kısmı boş olarak tasarlanan ve ‘U’ şeklinde özel parmak buz üretebilen kompakt modeller ise sıvıyla temas eden buz yüzeyini maksimuma çıkararak, tam kübik buzlara oranla çok daha çabuk soğutma sağlıyor. Kendinden depolu kompakt “ E “ serisi modeller günde 21 ila 142 kg arasında buz üretebiliyor.

Icematic’in günde 35 kg’ a kadar buz üreten ayaklı dispenser modeli DX40 ise küçükten büyüğe yiyecek-içecek sektörünün yanı sıra hastane, otel ve diğer kuruluşların buz gereksinimlerine de cevap veriyor.

 

Yeni Icematic ‘E’ Serisi ile sıcaklara meydan okuyun!

Icematic’in son versiyonu olan kendinden depolu kompakt Yeni ‘E’ Serisi Buz Makineleri, pompasız ve püskürtmesiz pedal sistemi ile sert ve kireçli su kullanımında bile kusursuz bir hizmet sunuyor.

Köşeleri yuvarlatılmış paslanmaz dış gövdesi, sıcak havalarda da yüksek performans sağlayan özel tasarım havalandırma sistemi, çıkabilir ve yıkanabilir kondensör hava filtresi ve arttırılmış depo hacmi ile gerçek bir profesyonel olan Icematic ‘E’ Serisi, işletmelerin hem buz ihtiyacını karşılıyor hem de sıcak günleri serinleterek yaza imzasını atıyor.

*Cihaz siparişi sırasında istenen buz ebadı bilgisi verilmelidir. Cihaz üretimi istenen buz ebadına uygun yapılacaktır.

İnoksan Hakkında

Mutfak ekipmanları sektörünün öncülerinden İnoksan’ın temelleri 1980 yılında atılmıştır. Bugün 20.000 metrekare kapalı alanda son teknolojiyle donanmış bir endüstri üssüne dönüşmüş fabrikasında üretim yapmakta olan İnoksan, 4.000 çeşide varan yardımcı mutfak ürünleriyle; otel, bar, kafe, restoran, turistik tesis, fast food gibi yeme-içme alanlarının bulunduğu tüm mekanlara gereken tüm ürün ve aksesuarları üretip, gerektiğinde ithal ederek müşterilerine sayısız alternatif sunmaktadır.

 

6 büyük ilde bölge müdürlüğü, 40'a yakın yetkili bayisi bulunan İnoksan, Türkiye geneline yayılmış 90 yetkili servisi ve 350 servis elemanıyla koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamak ilkesi doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektedir.

 

Araştırma ve geliştirmeye öncelik veren ve yıllık cirosunun önemli bir bölümünü Ar-Ge çalışmalarına ayıran İnoksan, ürettiği inovatif ekipmanlarla dünya markalarıyla rekabet etmektedir. İnoksan, 5 kıtaya yaptığı ihracatla Türk pazarındaki gücünü dünyaya da taşımaktadır.

 

Türkiye’nin önemli sanayi kuruluşları arasında yer alan İnoksan, ISO 9001 Kalite Yönetim, OHSAS 18001 İş Sağlığı Güvenliği ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemleri’ni entegre ederek, sektöründe bir ilke imza atmıştır. İnoksan, kaliteden ödün vermeden sektöründe öncü çalışmalarına devam etmektedir.

 

İNOKSAN, köklü geçmişinden aldığı güçle odaklanma, farklılaşma, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik temelleri üzerine kurduğu çalışma anlayışını koruyarak, mutfakların mimarı olmayı ve yeni başarı hikâyeleri yazmayı sürdürecektir.

 

Bilgi İçin: Merve Dolapçıoğlu / Ünite İletişim
merve.dolapcioglu@unite.com.tr ; www.unite.com.tr