Gündem - Haberler

Anemon Otellerinin Değişmez Tercihi İnoksan!

30 Mart 2016 Çarşamba
Anemon Otellerinin Değişmez Tercihi İnoksan!

Anemon Otellerinin Değişmez Tercihi İnoksan!

Türkiye’nin Her Köşesindeki Anemon Otel Mutfaklarında İnoksan İmzası Var!

Türkiye’nin dört bir yanında konumlanmış otelleriyle turizm sektörüne hareket kazandıran Anemon Otelleri‘nin de mutfak tercihi İnoksan. Türk endüstriyel mutfak sektörüne sürekli yenilikler getiren ve ilklere imza atan sektörün öncüsü İnoksan, nitelikli otel zinciri Anemon’un mutfak konusunda tek tercihi olmayı sürdürüyor.

 

Turizm sektörüne sorunsuz çözümler üreten ve mutfaklara farklı bakış açıları kazandıran İnoksan, zincir oteller konusundaki profesyonelliğini her fırsatta gözler önüne seriyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki şubeleriyle otelcilik kavramını tam anlamıyla yansıtan Anemon Hotelleri’nin tüm mutfakları İnoksan tarafından projelendiriliyor. Anemon misafirlerine her mutfak projesinde aynı kaliteyi yaşattırmayı başaran İnoksan, misafir memnuniyetini her şeyin üstünde göre rektasarlıyor.

 

İnoksan Ege Bölge Müdürü Hüseyin Alver “Türk turizm sektörünün önemli oyuncularından biri olan Anemon Hotel zincirinin İnoksan markasını tercih etmesi ve her yeni projesinde İnoksan markasının kalitesine, tasarımına ve yenilikçi duruşuna duyduğu güven bizim için büyük bir başarı örneğidir. Anemon Otelleri’ne hizmet etmekten ve tek tercihleri olmaktan gurur duyuyoruz“ dedi.

 

Adana, Afyon, Antakya, Aydın, Ankara, Çavdarhisar, Çiğli, Denizli, Ege, Fuar, Galata, İzmir, İskenderun, Kula, Konya, Malatya, Manisa, Marmaris, Ordu ve Samsun’da otelleri bulunan Anemon zinciri, Türkiye’nin yüzdeyüz Türk sermayeli en yaygın zincir hoteli olma ünvanını taşıyor. Kongre turizmini destekleyen bir altyapıya da sahi polan Anemon Hotelleri, Türkiye’deki yerli ve yabancı misafir portföyünün büyük bir yüzdesini ağırlıyor. Misafir memnuniyetinin mutfaktan başladığı bilincinde olan ünlü zincir, tüm otel projelerinde mutfaklarını İnoksan profesyonelliğine emanet ediyor.