Gündem - Haberler

İnosmart ile Yatırımcılarımızı Karlılıklarını Arttırmaya Davet Ediyoruz

İnosmart ile yatırımcılarımızı karlılıklarını arttırmaya davet ediyoruz

1 Ağustos 2016 Pazartesi
İnosmart ile Yatırımcılarımızı Karlılıklarını Arttırmaya Davet Ediyoruz

İnosmart, Türkiye’de yerli olarak üretilen ilk kombi fırını olarak İnoksan güvencesiyle endüstriyel mutfak sektörüne yeni bir vizyon getirdi. Ar-Ge ve üretim merkezi Bursa’ da İnoksan fabrikası olan İnosmart, teknolojisi, kolay kullanımı ve verimliliği ile tek tuşla 5 farklı pişirme yöntemini kullanıcılara sunuyor. 10 – 20 – 40 tepsi kapasiteli, elektrik – gaz – lpg enerji kaynaklı çalışma çeşitliliği ve otomatik yıkama özelliği ile İnosmart, gıdanın olduğu tüm sektörlerdeki yatırımcıların ihtiyaçlarına cevap veriyor. 6 bölge müdürlüğü, 37 bayisi, 104 servis noktası, çağrı merkezi ve özel şef hattıyla İnoksan, müşterilerine kesintisiz hizmet sağlıyor. 

 

İnoksan, ürün ve proje bazlı yaptığı çalışmalarıyla, yemek sanayi sektörü içerisinde yer alan catering, turizm sektörü içerisinde yer alan oteller ve otel zincirleri, toplu yemek üretimlerini kendi mutfaklarında pişiren fabrika yemekhaneleri, hastaneler, kamu kurumları, eğitim kurumları, askeri kurumlar, yatırım odaklı girişimcilerin tek ve zincir oluşumlarında, unlu mamul, restaurant, cafe ve AVM alanları ile şirket binalarının yönetim özel mutfakları gibi butik konseptlerde dâhil çok önemli referanslarla endüstriyel mutfak sektöründeki hizmetlerini sürdürmektedir. 

 

Amerika dâhil önemli pazarlarda aktif olarak kullanılıyor

 

2016 yılında 5 kıtaya ihracatıyla hizmet verdiği alanlarda öncülüğünü devam ettiren İnoksan, yurt dışındaki bayilerinde, katıldığı fuarlarda ve etkinliklerde sergilediği İnosmart kombi fırınıyla, ülkemizi başarıyla temsil ediyor ve Amerika dâhil önemli pazarlarda aktif olarak kullanılıyor. 

 

İnosmart, mutfakların ve şeflerin, iş akış – zaman – operasyonel yönetim sistemlerindeki olası değişiklik beklentilerinde, sahip olduğu kullanım kolaylığı sağlayan ekran ara yüzü, zaman – enerji tasarrufu sağlayan verimliliği, tek tuşla beş farklı pişirme yöntemi, otomatik yıkama fonksiyonu ile hijyeni ve buhar jeneratörü ile unlu mamul, et, sebze v.b. gibi tüm ürün gruplarını tek fırında hazırlayabilecekleri standardı kazandırıyor.

 

İnosmart’ın tercih edilmesindeki önemli noktalar arasında; 104 nokta ile en yaygın yetkili servis ağına sahip olması, satış sonrası çağrı merkezi, şef ve danışman destek hattının kesintisiz hizmet sağlaması, otomatik yıkama özelliği, sunumları standartlaştıran pişirme tekniklerini gibi özellikler yer alıyor. 

 

 

En düşük fiyat

İnosmart’ın, sektöründeki en yüksek teknolojik altyapıyı sunan kombi fırın olduğunu belirten İnosmart Satış Müdürü Güngör Aksu; satın alma bedeli olarak müşterilerine en düşük fiyatı sunduklarını belirtiyor. Aksu; “Hammadde, enerji, iş gücü, zaman gibi maliyet kalemlerindeki karlılık oranı İnosmart’ ın satın alma bedelini kısa süre içerisinde amorti etmenizi sağlar. İnosmart’ a özel üretilen deterjan ve parlatıcının bir arada bulunduğu toz deterjan ile hijyenik ve tasarruflu yıkamayı sağlayacağınız sistemimizi sunuyoruz. 2 bin 500 gram – 50 yıkamalık deterjanımız, Türkiye’nin en yaygın servis ağına sahip İnosmart ’ın 102 servis noktasının tümünden temin edilmektedir” diyor.

“İnosmart şeflerin 5 fonksiyonu bir arada kullanabilecekleri bir fırın” 

İnosmart, fonksiyonel kullanımlı ile ileri teknolojik altyapısı, az tuş takımı ile sade tasarımlı ve tek tuşla 5 fonksiyonu bir arada kullanabilecekleri buhar jeneratörlü kombi fırın olarak turbo pişirme modu, buharlı pişirme modu, kombi pişirme modu, ayarlanabilir buharlı pişirme modu ve banket modu ile şeflere kolay ve verimli çözümler sunuyor.

“İnosmart kombi fırının tüm özelliklerinin kullanımını içeren “uygulamalı pişirme etkinlikleri” demo programımız ile İnosmart akademi mutfaklarında yatırımcı ve şeflerimizle bir araya geliyoruz” diyen Aksu, sektörlere özel yemekleri birlikte pişirerek hem kullanımını hem de performansını test ettiklerini vurguluyor.

İnosmart kombi fırın, sektöründe yeni bir ilki gerçekleştiriyor

 

İnoksan Ar-ge ekibi, alanlarının uzmanı olan kadrosu ile ilk ve tek yerli kombi fırın İnosmart için yazılım, mekanik, elektronik ve analiz alanlarında önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Teknolojik makine parkuru, üretim hattı ve sektörün en geniş bilgi donanımına sahip çalışanları ve yöneticileri ile İnoksan, İnosmart için yeniliklere devam ediyor, müşterileri ile bir araya gelerek paylaşıyor.

 

İnosmart kombi fırın, dokunmatik ekranı ve özel aksesuarları ile sektöründe yeni bir ilki gerçekleştirmenin gururunu duyduklarını belirten Aksu; “Yakında düzenlenyeceğimiz basın lansmanıyla müşterilerimize sunacağımız buhar jeneratörlü yeni nesil fırın serisinin mutluluğu içerisindeyiz. Ar-Ge ekibinin geliştirdiği özel yazılım ile müşterilerimize dokunmatik ekran kullanımında çığır açacak yenilikler ile geliyoruz. Mutfaklarında değer yaratmak, teknolojisini değiştirmek, yemek pişirme tekniklerini ve lezzetlerini standartlaştırmak, tek fırınla tüm ürün gruplarını yapmak isteyen yatırımcı ve şeflerimizi İnosmart ile tanıştırmak için demo etkinliklerimize, fuar stantlarımıza ve en yakındaki yetkili uzmanlarımıza bekliyoruz. Yatırımcı ve şeflerimizi, mutfak alanlarında yapacağımız ön değerlendirme çalışmaları ve İnosmart’ın sunduğu avantajlar ile daha az zaman & enerji & yatırım maliyeti ve hammadde tasarrufu ile karlılıklarını arttırmaya davet ediyoruz” diyor.

 

 

“Gastronomi alanındaki gelişmeler büyük bir ivme gösteriyor”

 

Gastronomi alanındaki gelişmelerin özellikle son beş yıl içerisinde büyük bir ivmelenme gösterdiğini söyleyen Aksu, sözlerine şu şekilde devam ediyor: “Turizm alanındaki teşvikler, yurt içindeki işletmelerimizin yurt dışı tanıtım – pazarlama stratejileri, çeşitlenen kongre – fuar etkinlikleri, değişen aşçı profili etkisiyle yerel lezzetlerin yükselişi, dünya mutfaklarından sunumların yapıldığı işletmelerin artışı, ev dışı tüketim eğilimindeki ve sosyal alanlardaki değişim, markalaşan zincir işletmeler, tedarik zincirindeki gelişmeler, yurt dışından gelen misafir profilindeki çeşitlilik, ziyaretçi ve konaklama gece sayısındaki artış, başlangıç olarak incelendiğinde, değişiklikleri de beraberinde getirdiği gözlemlenmektedir.”