Gündem - Haberler

İnoksan Gastropan Fuarı'ndan Madalya ile Döndü

Endüstriyel mutfak sektöründe yeniliklerin öncüsü İnoksan, Romanya'nın Sibiu kentinde gerçekleştirilen Gastropan Fuarı'nda sergilediği yenilikleri ile büyük ilgi gördü. 23-25 Mart tarihlerinde gerçekleşen organizasyona katılan İnoksan, İnosmart kombi fırının yanı sıra yeni pişirici serisini de etkinliğin ziyaretçileri ile buluşturdu .

7 Nisan 2017 Cuma
İnoksan Gastropan Fuarı'ndan Madalya ile Döndü

İnoksan sektörün önemli etkinliklerinden biri Gastropan Fuarı'nda endüstriyel mutfak alanında çıtayı yükselten yaratıcı teknolojisini ve fark yarattığı üretim üstünlüğünü sergiledi.  İnoksan, Romanya'nın Sibiu kentinde gerçekleştirilen Gastropan Fuarı'ndaki standında İnosmart kombi fırının yanı sıra yeni pişirici serisini de etkinliğin ziyaretçileri ile buluşturdu. Fark yaratan teknolojisi ve yenilikçi ürünleri sayesinde fuarda en fazla ilgi çeken şirketlerden biri olan İnoksan’ın standı,  Romanya Macaristan Gastronomi Fuar Fedarasyonu tarafından da büyük beğeni toplayarak, madalya ile ödüllendirildi. Fuarda T.C. Bükreş Ticaret Müşaviri Mükerrem Aksoy da İnoksan standını ziyaret ederek, İnoksan yetkileri ile sohbet etti.

Fuar kapsamında görüşlerini açıklayan İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık; “İnoksan olarak, endüstriyel mutfak ihtiyaçlarını A’dan Z’ye eksiksiz karşıladığımız ürünlerimiz ile dünya markası olma yolunda ilerliyoruz. İnoksan olarak kendimizi sürekli yenileyerek  dünya liginde ülkemizi temsil ediyor ve globalde yaptığımız işler ile de sıkça adımızdan söz ettiriyoruz. Profesyonel mutfak projelerimiz ve  fark yaratan ürünlerimizle hem Türkiye’de hem de global arenada büyük beğeni toplamak bize gurur veriyor. Gastropan Fuarı'nda da sergilediğimiz ürünlerimizle de ileri teknolojimizin ve üretim üstünlüğümüzün yanı sıra gücümüzü, tecrübemizi ve kalitemizi  her zaman olduğu gibi tekrar gözler önüne serdik. Bu yıl da fark yaratan teknolojimiz ve yenilikçi ürünlerimiz sayesinde fuarda en fazla ilgi çeken şirket ve stantlardan biri olduk.” dedi.

Sektörüne ilkleri yaşatan ve yenilikçi vizyonu ile Ar-Ge çalışmalarına devam eden İnoksan, bugün 20.000 metrekare kapalı alana sahip son teknolojiyle donatılmış bir fabrikada faaliyet gösteriyor. 5 kıtada 80’den fazla ülkeye ürünlerini ihraç etme başarısı gösteren marka, dünya arenasında yenilikçi ürünleriyle de fark yaratıyor.  40 yurt içi bayisi, 80 yurt dışı satış noktası, ülke çapına yayılmış 102 yetkili servisi, 5 kıtada 80’den fazla ülkeye ihracatı ve 6 büyük ildeki bölge müdürlükleriyle büyümesini sürdüren İnoksan bir mutfağın ihtiyacı olan tüm ürünleri insan sağlığı, çevreye duyarlılık ve enerji tasarrufu öncelikleriyle üretiyor.