Gündem - Haberler

İnoksan, inovatif ürünleriyle Rusya PIR 2017 Fuarı’nda!

Endüstriyel mutfak sektörünün parlayan yıldızı İnoksan, globalde sesini duyurmaya devam ediyor. Rusya’da düzenlenen PIR Fuarı’na görkemli standı ile katılan mutfağın lideri, Ar-Ge harikası ekipmanlarıyla fuarda boy gösteriyor.

9 Ekim 2017 Pazartesi
İnoksan, inovatif ürünleriyle Rusya PIR 2017 Fuarı’nda!

Rusya’nın başkenti Moskova’da 9 – 12 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen, uluslararası otelcilik sektörüne hitap eden PIR 2017 Fuarı’na katılan İnoksan, yurtdışı kanalındaki gücünü fuarlar ile pekiştirmeye devam ediyor. Yeni seri pişiriciler, bulaşık yıkama makineleri, Inosmart fırın ailesi, açık büfeler ve döner ocakları gibi ekipmanları ile görücüye çıkan İnoksan, fuarda yabancı misafirlerin ilgi odağı oluyor.

5 kıtada 80’den fazla ülkeye ürünlerini ihraç ederek, dünya arenasında da yenilikçi ürünleri ile boy gösteren İnoksan, yurtdışı fuarlarına büyük önem veriyor. Ürettiği ürünlerin %30'unu ihraç etme başarısı gösteren mutfağın lideri; B.A.E., Katar, Azerbaycan, Suudi Arabistan, Maldivler, Almanya, İsveç, İsviçre, Etiyopya, Kenya, Gürcistan ve özellikle ABD gibi çok sayıda önemli pazarda söz sahibi bir marka olmanın haklı gururunu yaşıyor.