Gündem - Haberler

İnoksan, inovatif ekipmanlarıyla Saudi Horeca’da görücüye çıktı

Endüstriyel mutfak sektörünün parlayan yıldızı İnoksan, globalde sesini duyurmaya devam ediyor. Suudi Arabistan’da düzenlenen ve sektörün önemli fuarlarından biri olan Saudi Horeca Fuarı’na inovatif ürünleriyle katılan İnoksan, yoğun ilgi gördü.

25 Aralık 2017 Pazartesi
İnoksan, inovatif ekipmanlarıyla Saudi Horeca’da görücüye çıktı

Ortadoğu’nun en önemli fuarlarından biri olan; otel ve catering, mağaza dizaynı, gıda, içecek ve lüks gıda ürünleri sektörlerine hitap eden Saudi Horeca Fuarı,  27 – 29 Kasım tarihlerinde Riyadh’da gerçekleşti. İnoksan, ödüllü Ar-Ge merkezinin inovatif ürünleriyle fuarda görücüye çıktı. Modüler pişirme grupları, bulaşık yıkama makineleri, buzdolapları, özel tasarım İnoksdesign açık büfe üniteleri ve İnosmart dokunmatik fırın serisi İnoksan’ın fuar vitrinini oluşturdu. Görkemli standında sektörün yoğun ilgisi ile karşılanan İnoksan, yurtdışı iş ortaklarıyla temaslarda bulundu.  

5 kıtada 100’den fazla ülkeye ürünlerini ihraç ederek, dünya arenasında da yenilikçi ürünleri ile boy gösteren İnoksan, yurtdışı fuarlarına büyük önem veriyor. Ürettiği ürünlerin %30'unu ihraç etme başarısı gösteren mutfağın lideri; 10 yılı aşkın süredir B.A.E Gulfhost Dubai, İtalya Host Milano, PIR Moscow Rusya, 2 yıldır ABD NRA Chicago, NAFEM Orlando, Suudi Arabistan Saudi Horeca Riyadh, Romanya Gastropan, Etiyopya Hotel Show Addis Ababa, 6 yıldır Singapur Food & Hotel Asia ve Çin’de Hotelex Shanghai fuarlarına katılıyor.