Gündem - Haberler

İNOKSAN’ADUBAI GULFOOD 2016 FUARI’NDA BÜYÜK İLGİ

1 Mart 2016 Salı
İNOKSAN’ADUBAI GULFOOD 2016 FUARI’NDA BÜYÜK İLGİ

İNOKSAN’ADUBAI GULFOOD 2016 FUARI’NDA BÜYÜK İLGİ

Endüstriyel mutfak ekipmanlarının yenilikçi yüzü İnoksan, 21- 25 Şubat tarihleri arasında düzenlenen ve gıda sektöründe dünyanın en büyük fuarları arasında yer alan Dubai Gulfood 2016’da, hem özel dizayn standı hemde ürünleri ile beğeni topladı.

Her yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği fuarda İnoksan, dünya markaları ile rekabet eden inovatif ürünlerini sergiledi. Özellikle Robinox ve Seran camlı döner ocakları olukça ilgi gördü.

Dünya’da ilk kez İnoksan Ar-Ge departmanı tarafından üretilip kullanılan Seran cam teknolojili döner ocakları, fuarda ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Isı kaynağı ile pişen gıda arasında geçirgenliği yüksek tutan  bir teknolojiye sahip olan Seran cam, etin üzerine yanmamış çiğ gazların yapışmasını önleyerek %100 güvenli döner pişirmeyi sağlıyor.

İnoksan standı fuar boyunca Körfez ülkeleri, Güney Asya, Afrika ve Avrupa’dan gelen ziyaretçiler tarafından oldukça beğenildi ve stantta yer alan ürünlerin %80’i 5 ayrı firma tarafından satın alındı.Yeni iş bağlantıları kuruldu ve siparişler alındı.

Yeni nesil teknoloji ile üretilen Türkye’nin ilk yerli dokunmatik ekrankombi fırını İnosmart ile tamamıyla yenilenmiş 900 seri pişiriciler ve çevreci yeşil ürün kategorisinde yer alan dijital kontrollü BYM ürünleri İnoksan standında sergilenen diğer inovatif ürünler arasında yer aldı.

Dünyanın en kapsamlı gıda ekipman fuarları arasında yer alan Gulfood’ta yer alarak son teknoloji ürünlerini dünyaya tanıttıklarını söyleyen İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, 2016 yılı itibari ile İnoksan’ı bir dünya markası yapmayı hedeflediklerini ve dünya çapında her yıl merakla beklenen, bir çok inovatif ürünün sergilendiği Gulfood Fuarı’nda bu yıl da yer almaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.