Gündem - Haberler

Endüstriyel Mutfağın Teknoloji Lideri İnoksan Yine Fuarın Gözdesi Oldu

Endüstriyel Mutfağın Teknoloji Lideri İnoksan Yine Fuarın Gözdesi Oldu

22 Nisan 2016 Cuma
Endüstriyel Mutfağın Teknoloji Lideri İnoksan Yine Fuarın Gözdesi Oldu

Ekmek, pasta ve makine üreticileri, bir kez daha IBATECH Fuarı’nda bir araya geldi. Endüstriyel mutfak sektörünün lideri İnoksan, fuarda pastacılık sektörüne yönelik ürettiği inovatif ekipmanlarını tanıttı; %100 Yerli İnosmart Fırın Ailesi ise fuarın yine gözdesi olmayı başardı.Her gün İnoksan demo mutfağında ünlü şefler tarafından gerçekleştirilen sunumlar da büyük ilgi gördü.

 

9. Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı IBATECH 2016, Türkiye’de son yıllarda hızla gelişme gösteren pastacılık sektörüne ivme kazandırmaya devam ediyor. Endüstriyel mutfak sektörünün lider markası İnoksan, demo mutfağındaki pişirim şovları, özel konukları ve sektöre her yönden “KAZANDIRAN” ekipmanlarıyla ilgi odağı olmayı başardı.

 

Özgün Tasarım Çok Yönlü Kullanım

 

İnoksan standının en dikkat çeken ürünlerinden biri de kullanıcısının ihtiyacına göre farklı fonksiyonel cihaz yerleşimlerinin yapılabildiği Monoblok pişirici kombinasyonu oldu.

Tek parça üst tabla üzerine yerleştirilmiş cihazlar bütünü olan Monoblok; tek bir konsept içinde pişirici, fırın ve soğutma grubunu bulunduruyor. Aynı yada farklı ürün ailelerini tam ve yarım modül olarak kullanıcısının tercihine göre yerleştirme imkan veriyor. Monoblok; üst tablasında genel olarak 700 seri pişirici cihazlarının kapasitesine denk gelen ürünleri ve salamander mekanizmasını, alt grubunda ise 4 tepsili konveksiyonlu fırınları, 4 kapılı soğutma grubunu, tünel tipi dolap, çekmeceli dolap vb ürünleri kullanıma sunuyor. Monoblok birçok ürün grubunu tek bir cihazda toplamasının yanısıra, yüksek çalışma güvenliği, bütün yüzeylerde AISI 304 SB kalite sac kullanımı ve 360o etrafında çalışabilme imkânıyla profesyonel mutfaklar için göz alıcı bir çözüm oluyor. Monoblok “estetik, fonksiyonel ve ergonomik dizaynıyla” işletmelerin tercihi olmaya devam ediyor.

 

 

 

 

Ünlü Şefler İnosmart’ın Pişirim Performansını Gözler Önüne Serdi

 

IBATECH Fuarı’na bu yıl da ürünleri, etkinlikleri, göz alıcı stand tasarımı ile yine damgasını vuran endüstriyel mutfağın lideri İnoksan, zengin etkinlikleri ile de ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Eyüp Kemal Sevinç, Murat Aslan ve Burçin Birdane, pişirim performanslarıyla İnosmart’ın tek tuşla 5 pişirim performansını zaman, verimlilik ve hijyen detaylarına vurgu yaparak tanıttı.

 

İnoksan “Kazandıran Mutfak” vizyonuyla kullanıcılarının ihtiyacına en iyi şekilde cevap verebilen, yüksek teknolojinin sunduğu en verimli ürünleri hem iş yeri sahiplerine hem de ustaların ihtiyaçlarına hızlı ve tasarruflu çözümler sunmaya devam edecek.