Gündem - Haberler

İnoksanshop ile İnoksan kalitesi parmaklarınızın ucunda

Profesyonellerin online mutfağı İnoksanshop açıldı

1 Temmuz 2019 Pazartesi
İnoksanshop ile İnoksan kalitesi parmaklarınızın ucunda

Yaklaşık 40 yıldır endüstriyel mutfak sektöründe sayısız başarıya imza atan İnoksan, sektöre ışık tutmayı sürdürüyor. Profesyonel ve son tüketici hedef kitlesini tek çatı altında online bir platformda buluşturan mutfak devi, İnoksan kalitesine 7/24 ulaşabileceğiniz İnoksanshop e-ticaret sitesini hizmete açtı.

 

Profesyonel bir mutfak için hazırlık aşamasından pişirmeye, servisten bulaşıkhane ünitelerine varan yüzlerce çeşit endüstriyel mutfak ekipmanı ve cihaz üreten İnoksan, 20.000 m² kapalı alanda kurulu teknolojik bir mutfak üssüne sahip. 5 kıtaya ihracat yaparak %100 yerli üretim mutfaklarını dünya çapında sergileyen İnoksan’ın e-ticaret projesi olarak hayata geçirilen İnoksanshop.com.tr, web sitesi üzerinden İnoksan başta olmak üzere İnoksan güvencesiyle ithal edilen birçok markanın ürünlerinin satışını yapmak amacıyla faaliyete girdi.

 

Restoran, kafe, bar, pastane, kahve dükkanı, pizzacı, büfe gibi küçük ölçekli işletmelerin öncelikli ihtiyaçlarına hızlıca yanıt veren İnoksanshop’da; pişirme ekipmanları, içecek ekipmanları, hazırlık makineleri, bulaşık yıkama makineleri ve ekipmanları, soğutucular ürün gamını oluşturuyor.

 

Hızlı sevkiyat, kurulum, satış sonrası servis

Ev dışı tüketim sektörünün profesyonellerine mutfak açısından aradığı hemen her ürünü tek platformda sunmayı amaçlayan İnoksanshop, müşteri memnuniyetini en üst seviyede karşılamak adına hızlı ve kolay çözümler sunuyor. İnoksanshop üzerinden alım yapan profesyoneller ve son tüketiciler için hızlı sevkiyat, kurulum ve satış sonrası servis gibi hizmetler de veriliyor.  

 

Türkiye’nin 81 ilinden kolay erişim

Ürününüzü İnoksanshop sitemizden satın almanız ile beraber, sevkiyat-kurulum-eğitim-bakım-garanti-yedek parça konularında benzersiz hizmetler hızlıca devreye giriyor. Türkiye’nin her ilinden sipariş vermeye olanak sağlayan İnoksanshop’a dair diğer tüm soru ve talepler için 0850 290 44 00 numaralı çağrı merkezinden 6’yı tuşlamanız yeterli.